İnceleme: The Flash #22 - The Button Bölüm Dört [Final]


Hikâye The Flash #22 ile bitiyor.Diğer sayıların incelemelerine şuradan bakabilirsiniz:


Şimdi bu kapakta... Jay Garrick var. Açılışta esrarengiz birileri 'Barry Allen, Wally West'i kurtardı; şimdi sıra bende!' falan diyor. Enteresan... Bakalım neler oluyor.


Eobard Thawne, Barry'le bu kez karşılaşmasında geçmişe dönerek annesini öldürdükten sonra Barry'yi kendi evlatlığı olarak büyütmeyi tasarlıyor! Bak hıyanete bak! Anası bunu doğuracağına taş doğursaymış yani, o derece...

Başlangıçta Reverse Flash'ı öldüren sahne yeniden yaşanıyor. Trademill gene su koyveriyor -ne menem aletse bu- zamanda sıkışıp kalan Batman ev Flash'ı; eski evrenden bir başka fısıltı -tıpkı Wally gibi- kurtarıyor, eski bir speedster daha geri geliyor : Jay Garrick. Ama nasıl geri geliyor, neden geliyor, bir an sonra onları Batcave'e getirdikten sonra patlayıp nereye kayboluyor? Muamma.


Sonra... işte efsanevi son.

Uzayda kaybolmuş rozeti yerden alan mavi bir el -Dr. Manhattan- 'Hepimiz birer kuklayız Laurie... Ben sadece ipleri görem bir kuklayım...' diye bir şeyler atıyor ortaya. 

Sonra da bunu görüyoruz...


Superman - Watchmen temalı seri DOOMSDAY CLOCK geliyor. Nası bağlandık buraya, nerelerden nerelere geleceğiz, adres Kasım 2017.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget