Logan'ın Yönetmeni X-23 Filmi Yapacağını Duyurdu

Logan'ın yönetmeni James Mangold X-23 spinoff filmi üzerinde çalıştığını duyurdu. James Mangold, Logan ile birlikte alışık olduğumuz Wolverine filmlerinden farklı ve çok iyi bir film ile karşımıza çıkmıştı. Logan ile beraber Hugh Jackman ve Patrick Stewart'a veda etmiştik ikisinin performansı da her zaman ki gibi harikaydı. Bu ikilinin yanında genç bir arkadaşımız da harika bir iş çıkarmıştı Dafne Keen'den yani X-23'ten bahsediyorum.



Yönetmen James Mangold, THR ile yaptığı röportajda sadece şunları söyledi ''Şu an sadece senaryo üzerinde çalışıyoruz.'' dedi.
Senaryo çalışmalarına başladıklarına göre muhtemelen 2019 yılında Dafne Keen'li X-23 spinoff filmini görebiliriz. Dafne Keen'de o zamana kadar boyu da uzamış olur. Ne demek istediğimi anlamak için aşağıdaki çalışmaya bakabilirsiniz.



Siz neler düşünüyorsunuz? Logan filminden sonra Dafne Keen'e baya alışmıştık ve spinoff filmi istiyorduk. James Mangold sesimizi duymuş anlaşılan ve X-23 filmi geliyor. Düşüncelerinizi yorumlarda veya sosyal medyada bizlerle paylaşmayı unutmayın!


  • New Mutants vizyon tarihi: 13 Nisan, 2018
  • Deadpool 2 vizyon tarihi: 1 Haziran, 2018
  • X-Men: Dark Phoenix vizyon tarihi: 2 Kasım, 2018
  • Gambit vizyon tarihi: 14 Şubat 2019

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget