İlk Yorumlar: South Park: The Fractured But Whole

Efsane çizgi dizi South Park'ın ikinci video oyunu olan South Park The Fractured But Whole, yarın çıkışını yapacak.
İlk oyunu Obsidian tarafından geliştirilen oyun, ikinci oyunda Ubisoft San Francisco tarafından geliştiriliyor. Oyun dünyasında bu konu çokça tartışılsa da, Ubisoft'a da güvenmek istiyoruz. Dizinin yapımcıları olan Trey Parker ve Matt Stone, oyunun geliştirme döneminde bizzat yer alıyorlar. Bakalım tüm bunlardan sonra oyunumuz ilk oyun kadar başarılı olabilecek mi ?



COGconnected [94]: Beklediğimize değdi. Uzun ve sorunlu geliştirme döneminden sonra oyun, inanılmaz derecede tatmin edici bir dövüş sistemine sahip. Bu da bizleri bir sonraki mücadeleye, kasabadaki herkesin örnek ve doğal diyaloguna ve gerçekten epik bir müziğe heveslendiriyor.

Wccftech [90]: Tıpkı paskalya gibi, çılgın bir Süper kahraman oyunu olan South Park karakterlerinin yaşadığı ve her şeyin daha karanlık, daha sert olduğu bir oyun bizleri bekliyor.


GamesBeat [88]: Oyundan daha fazla zevk almak için dizinin hayranı olmanız gerekiyor. Fakat eğer dizinin hayranıysanız, The Fractured but Whole serinin ruhunu yakalayan eğlenceli bir oyundur.

EasyAllies [80]: Oyunun gecikmeleri göz önüne alındığında, oyunun eksikleri olduğu aşikar. Bununla birlikte, ilk oyun gibi bu oyun da kesinlikle dizinin görünüm ve karizmasını çiviliyor. Genel olarak biraz zayıf ama yine de eğlenceli bir oyun.


We Got This Covered [80]: Oyun geliştiricilerinden, süper kahraman kültürüyle bütünleşmesine kadar, oyun neredeyse her yönden The Stick of Truth'dan daha iyi bir oyun.



IGN Spain [80]: South Park tam anlamıyla geri döndü. Fractured but Whole, dizi için mükemmel bir deneyim olurken, aynı zamanda şehri keşfetmek ve kavga etmek isteyenler için de mükemmel bir seçenek. Yeni dövüş tabanlı savaş sistemi ile oyun daha derin hale geliyor.

Gamer.No [60]: İlk oyun üzerine gelişmeler var ancak değişiklikler oyunun mekaniklerini azaltılıyor.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget