Solo Batman Filminde, Klasik Düşmanlarına Mı Odaklanacak?


The Batman filmini DC severler olarak heyecanla bekliyoruz. Dark Knight efsanesinden sonra yeni bir Batman filmi yıllardır özlemini çektiğimiz filmlerden biri.

Haliyle internette bir yığın teori ve dedikodu oluyor.  Reddit'te çıkan bir yazı dikkatimi çekti sizinle paylaşayım.
"Matt Reeves War for The Planet of  The Apes filminden sonra tamamen Batman filmine odaklanacak. Hazır senaryonun baştan yapılacağı ve Reeves'in klasik Batman villanlarının filmde olmasını istediği ile ilgili dedikodular var. Bunlar Deathstroke, Mr.Freeze,Penguin, Scarecrow gibi. Warner Bros Scarecrow için arama içinde. Ayrıca filmde Batman'in tutuklattirdiğı kişilerin galerisi ve cihazlarının olduğu bir bölüm olcak GCPD'de. Arkham knight oynayanlar buna aşıkardır."

Dedikodular eğer doğru ise bir güzel bir kötü olay var. Öncelikle senaryo baştan yazılacak. Bu biraz sıkıntı olabilir. Affleck bunun üstüne 5 aydan fazla uğraşmıştı. Matt Reeves ise kaç ayda ne kadar bir senaryo çıkarabilir orası muamma. Onun yanında harika bir haberde klasik villanlarının olmasi. Animated Series'e bayılan biri olarak orada ki villanları görmeye ben tamamım.

The Batman filmini bekliyor musunuz? Yorumlarda konuşalım.

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget