Justice League'te Flash'ın Yüzüğü Yer Almayacak!


Ezra Miller'ın açıkladığına göre çizgi romanlardan en tanındık Flash nesnesi olan Flash yüzüğü 17 Kasım 2017'de vizyona girecek Justice League filminde yer almayacak.


Ezra Miller durumu şöyle açıklamış:
Evet, bakın biliyorsunuz ki spoiler uyarısı olduğunu belirtmem gerek; Flash'ın kostümü yüzükten fırlamayacak. Bir şeyler ilerleme kaydetmeli anlarsınız ya? Orjinal Barry Allen inanılmaz derecede zeki bir bilüm insanı. Bunu biliyor ve saygı duyuyoruz. Yüzük olayına öfkelenen fanlardan özür dilemek istiyoruz.


Ayrıca yüzüğün gelecekte kullanabileceğine dair ışık yakmış. Flash'ı BvS'de ve Suicide Squad'da az da olsa görebildik. Fakat Justice League onun ilk kez büyük kadro içerisinde görücüye çıkacağı film olduğu için belli başlı şeyleri kendi solo filmlerine ve yer alacağı diğer filmlere saklıyor olabilirler. Zaten Zack Snyder'ın ani gidişi ile bir takım sıkıntıların çıkması çok normal. Bunun yüzükten çok daha büyük meseleler olmamasını dilerim. Ezra Miller'ın devam açıklamaları şöyle:
'Yüzüğün DC Universe hakkındaki en havalı şey olduğunu biliyorum. Evrenin bu versiyonunu satmak bizim için zor oldu. Biraz sabredin! Başka havalı şeyler de olacak.'
Miller'ın bu açıklamaları hakkında sizin yorumunuz nedir, en azından dürüst davranması takdire şayan bize göre. 

Yorum Gönder

[disqus]

Çizgi Evreni

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget